Tijd en aandacht voor u en uw huisdier                                       0318 - 437 133

Katten

Dierenarts Amanda van Grondelle heeft veel affiniteit met katten. Dat uit zich in een speciale interesse in de geneeskunde van de kat. Hiervoor heeft Amanda een specialistische opleiding voor kattengeneeskunde gevolgd. Deze opleiding heeft zij in 2015 succesvol afgerond en heeft nu een "General Practitioner Certificate in Feline Practice".

We benaderen katten op passende wijze en de inrichting van de kliniek is kat vriendelijk. Zo is de wachtkamer verdeeld in twee gedeeltes, waardoor katten en honden niet naast elkaar hoeven te zitten. Als er drukke en luidruchtige honden in de wachtkamer zitten, dan is er zelfs de mogelijkheid om met uw kat in een aparte ruimte plaats te nemen.

In de spreekkamer kan en mag de kat gewoon lekker rond lopen als ze dat wil, tijdens het gesprek met u. De deur van de spreekkamer kan van binnenuit op slot gedaan worden, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de kat zomaar kan ontsnappen als iemand de spreekkamer binnen wil komen.

Katten opnamehok

Daarnaast hebben we ruime opname hokken, zodat katten hier comfortabel kunnen verblijven. Er is voldoende ruimte voor de kattenbak, eet- en drinkbakjes en om lekker te liggen.

Veel medische problemen die typisch bij katten voorkomen, zijn goed te behandelen of te ondersteunen met homeopathie, terwijl de reguliere geneeskunde voor deze aandoeningen slechts beperkte mogelijkheden biedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blaasproblemen, chronische ontstekingen van het tandvlees en het mondslijmvlies, huidklachten en gedragsproblemen. Extra kansen voor uw kat dus, mede door de homeopathische achtergrond van dierenarts Amanda van Grondelle.