Dierenkliniek a30

Tijd en aandacht voor u en uw huisdier      0318 - 437 133

Het team 

Amanda van Grondelle

Amanda van Grondelle, Dierenarts

Mijn naam is Amanda van Grondelle. Ik ben dierenarts sinds 1996 en ik ben in 2012 mijn eigen kliniek begonnen in Ede. De keuze voor het vak van dierenarts was voor mij eigenlijk vanzelfsprekend. Al van kinds af aan was het mijn grote wens om dit vak te gaan uitoefenen en ik heb er tot op heden nog geen seconde spijt van gehad.

Voor ik mijn eigen kliniek begon heb ik een klein jaar in de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam gewerkt en daarvoor heb ik bijna 14 jaar samengewerkt met dierenarts Atjo Westerhuis (in Dodewaard en daarvoor in Wageningen/Rhenen). In deze jaren heb ik heel veel geleerd en waardevolle ervaring opgedaan, niet alleen op het gebied van de reguliere diergeneeskunde, maar ook op het gebied van homeopathie bij dieren. In 2003 heb ik mijn opleiding voor homeopathisch werkend dierenarts behaald.

Ik heb speciale interesse en veel ervaring in de kattengeneeskunde. In 2015 heb ik de specialistische opleiding voor kattengeneeskunde afgerond en het certificaat "General Practitioner Certificate in Feline Practice" gekregen.

Ik ben getrouwd en heb natuurlijk een hoop huisdieren: een hond die (meestal) luistert naar de naam ZaZa, een kat: Poesie, een pauw: Plien, 2 konijnen en een aantal kippen.

Ik houd van mijn vak, omdat het zeer uitdagend en afwisselend is en omdat ik geniet van het contact met mens en dier. Bovendien is de diergeneeskunde altijd volop in beweging, zodat je als dierenarts altijd weer nieuwe dingen kunt leren.


Natasja van Velsen

Mijn naam is Natasja van Velsen. In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Direct na mijn opleiding ben ik gaan werken bij de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam. Gedurende 18 jaar heb ik daar met heel veel passie en plezier gewerkt; veel hulp aan spoedpatiënten kunnen bieden en ontzettend veel geleerd van de intensieve samenwerking met alle specialisten daar. Hier heb ik ook Amanda leren kennen en al enige tijd met haar samen mogen werken.

Naast mijn werk op de spoed werk ik inmiddels ook al weer heel wat jaren met veel plezier in een grotere praktijk in het midden van het land. Geweldig dat ik dat nu mag gaan combineren met werk hier bij Amanda; op deze mooi uitgeruste kliniek, met zoveel mogelijkheden.

De enorme diversiteit van het werk maakt het vak boeiend, maar vooral het contact dat je opbouwt met de patiënten en hun eigenaar vind ik heel bijzonder. Steeds weer samen proberen te kijken naar alle mogelijkheden.

Verder ben ik graag buiten: lange wandelingen maken, samen met mijn hond(en) in het bos of aan het strand. Of lekker in de tuin aan het werk, met mijn kat scharrelend om me heen.


Monique Rutten

Mijn naam is Monique en sinds 2022 werk ik met veel plezier als dierenarts bij Dierenkliniek A30.
Mijn keuze voor de studie tot dierenarts kwam voor familie en vrienden niet als een verrassing. Als klein meisje was ik namelijk al continu in de weer met dieren. Thuis was het een beestenbende met een hond, een kat, konijnen, hamsters, een vogel, vissen en zelfs wandelende takken. Een leven zonder dieren is voor mij ondenkbaar, dus het is maar goed dat ik dierenarts ben geworden en dus dagelijks bezig kan zijn met mijn grote hobby.
Tijdens mijn studie diergeneeskunde heb ik bij verschillende dierenklinieken vrijwillige stages gelopen, om zo extra ervaring op te doen en een beter beeld te krijgen van de eerstelijns diergeneeskunde. Dat maakte de overstap van de Universiteit naar de praktijk een stuk makkelijker. Via een stage bij Dierenkliniek A30 ben ik uiteindelijk hier als dierenarts terecht gekomen.
Na mijn studie heb ik verschillende cursussen gevolgd met betrekking tot de tandheelkunde bij honden en katten. Mijn moeder is humaan tandarts en dat heeft mijn affiniteit voor de tandheelkunde aangewakkerd.
Wat voor mij het beroep dierenarts zo leuk maakt is dat je zowel met de hersenen als met de handen werkt. Ook is elke dag anders en leer je dus dagelijks weer nieuwe dingen. Daarnaast vind ik de combinatie van met dieren bezig zijn én het contact met u als diereigenaar leuk.Cheyenne Spruit

Mijn naam is Cheyenne Spruit en ik werk sinds mei 2016 bij Dierenkliniek A30 als paraveterinair.

Als klein meisje wilde ik altijd al dierenartsassistente worden. Ik was dan ook altijd met dieren bezig. In juli 2016 heb ik mijn diploma paraveterinair dierenartsassistente behaald. Daarna heb ik nog een jaartje doorgestudeerd voor mijn diploma diermanagement. Deze heb ik behaald in juli 2017.

Het mooiste aan het vak paraveterinair vind ik de band tussen mens en dier. Deze is voor elk mens en dier weer speciaal en verschillend. Verder vind ik het leuk en afwisselend werk, er is van alles te doen en te beleven in de praktijk zodat je geen seconde stil hoeft te zitten.

Zelf ben ik woonachtig in Ede met mijn 3 Berner Sennenhonden: Jady, Jascha en July. Samen doen we leuke dingen en wandelen we veel in de mooie natuur op de Veluwe. De 3 dames zijn dan ook het liefste bij mij te vinden.


Liesbeth van den Born

Mijn naam is Liesbeth van den Born. Ik werk al meer dan 30 jaar als paraveterinair. Ik doe dit vak dus al erg lang en nog steeds met heel veel plezier.

Ik heb mijn opleidingen gevolgd in Ede en in Barneveld, beide aan het Groenhorst college welke nu de naam Aeres heeft. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding in Barneveld de cursus veeverloskunde gevolgd en hiervan ook een diploma behaald. Ook heb ik veel cursussen gevolgd om mijn werkzaamheden als paraveterinair op een zo goed mogelijke verantwoordelijk wijze en met veel liefde voor de dieren te kunnen uitvoeren en zo te kunnen uitgroeien tot een ervaren paraveterinair.

Ik woon in een klein boerderijtje in Brabant met een aantal dieren zoals: paarden, honden en een konijn. Dus naast de praktijk ben ik ook thuis nog erg druk met dieren. Maar ik vind het fijn om met dieren bezig te zijn!


Evert-Jan Mostert

Mijn naam is Evert-Jan en ik werk sinds juli 2020 bij Dierenkliniek A30 als paraveterinair. Vroeger was ik al veel bezig met dieren; de keuze voor dit vak was dan ook heel logisch voor mij.
Ik heb mijn opleiding gevolgd op het Aeres mbo in  Barneveld en in juni 2020 heb ik mijn diploma gehaald. Vervolgens ben ik vrij snel aan de slag gegaan bij Dierenkliniek A30. Ik had hier tijdens mijn opleiding ook al 2 keer stage gelopen en vakantiewerk gedaan, waardoor ik dus al goed bekend was met de praktijk. Het leuke aan dit vak vind ik dat elke dag weer anders is en dat je veel in contact komt met dier en eigenaar.
Thuis heb ik een kat. Het is een lapjes poes. Haar naam is Silly, ze heeft een leuk en vooral ondeugend karakter. Als ik thuis ben, dan ligt ze het liefst in mijn nek, zodat ze goed kan zien wat ik aan het doen ben
. Verder heb ik nog een langharige Weimaraner genaamd Sian. Hij is het liefste de hele dag bij mij, samen maken we mooie wandelingen en veel plezier.


Caroline van Donkerlaar-Rademaker

Mijn naam is Caroline van Donkelaar. Samen met mijn man en hond Guus ben ik woonachtig in Lunteren en sinds december 2022 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek A30 als paraveterinair.
Mijn Franse Bull Guus is de schrik van elke dierenarts, maar heeft toch mijn hart gestolen met zijn eigenwijze karaktertje! Deze herplaatser gaat dus nooit meer weg!
Ondanks mijn liefde voor dieren ben ik lange tijd werkzaam geweest in een totaal andere beroepsgroep. Pas op latere leeftijd kwam ik erachter dat mijn hart toch echt bij de dieren lag. Omscholen dus! Ik heb mijn diploma Paraveterinair dierenartsassistente behaald in Barneveld en beoefen dit mooie beroep al weer een aantal jaar met veel plezier.
We hebben een super fijn team waar we iedere dag weer voor de volle 100% klaar staan voor mens en dier. Dat maakt het werken in deze praktijk ontzettend fijn en uitdagend!